Branding + Web = Love

Branding-ul și web-design-ul, privite ca părți ale aceluiași întreg

S-a întâmplat de multe ori să ne întâlnim cu oameni hotărâți care și-au dorit un pachet ce include branding și web. Trebuie să recunoaștem că întotdeauna această relație a fost „win-win” situation.

Adică logo-ul și identitatea vizuală, dar și site-ul de prezentare sau magazinul online erau realizate de noi. Acest lucru a făcut ca brand-ul respectiv să fie unitar, complex și memorabil.

De ce?

Pentru că identitatea de brand este ceea te diferențiază de toate celelalte business-uri și arată clienților tăi cine ești și ce așteptări să aibă de la tine. Și dacă dorești ca brand-ul tău să fie perceput în mod pozitiv, este foarte important să ai o identitate vizuală care să reflecte valorile, atributele și caracteristicile proiectului tău.

Manualul de branding sau cel de identitate ar putea fi adesea o unealtă necesară pentru a face un web-designer să înțeleagă modul în care trebuie să integreze identitatea vizuală într-un website de prezentare sau în magazinul tău online. Dar cel mai adesea, acest serviciu este unul costisitor, ce nu este inclus într-un buget de start-up.

Soluția noastră?

Îți oferim discount de 10 % pentru orice pachet web + branding

Ne facem mereu temele și punem întrebări clienților, astfel încât să realizăm un brief de creație cuprinzător. Cu ajutorul răspunsurilor tale, noi vom înțelege  atmosfera proiectului încă de la început, iar din comunicarea cu tine vor reieși multe caracteristici unice ale brandului tău.

Îți va fi mai ușor să realizezi cu aceeași echipă logo-ul și site-ul tău personalizat, pentru că te va scuti să explici din nou și din nou ce vrei să faci, cum și de ce.

Așa că ne-am gândit ca, în luna februarie să îți oferim 10% reducere pentru toate pachetele ce conțin cel puțin un serviciu de branding și unul de web.

Suntem gata să începem.

Consultanță gratuită

Ne plac tare mult poveștile și, mai ales, ne place să le facem împreună să se întâmple.
Așa că te invităm cu drag să ne scrii!
Cere consultanță gratuită
imagine people | friendly advertising
Toate drepturile rezervate,
  Copyright © 2012 – 2017, Maia Green SRL