Start UP in 2022

branding, web-design și alte servicii creative pentru startup-uri

Când este cel mai potrivit moment să îți urmezi visul? Acum 😎 2022 este anul în care să ieși din zona ta de confort, să pui piciorul în prag, să ai curaj, să faci ce-ți place, să fii propriul tău angajat sau pur și simplu să îți îndeplinești un vis. Iar apoi să strigi sus și tare: vreau să pornesc un start-up!

Consultanță gratuită

Dacă unul din obiectivele de mai sus este și pentru tine o rezoluție de an nou, atunci te așteptăm cu drag să ne scrii. De ce? Pentru că  ai consultanță gratuită în ceea ce privește proiectul tău. Ne vom asigura că primești cele mai bune sfaturi. Întrebările noastre te vor ghida, astfel încât să îți formezi o imagine mai clară asupra a ceea ce îți dorești de la startup-ul tău. Îți povestim apoi cum îl poți contura și ce putem face pentru ca el să devină memorabil.

Servicii de web și branding pentru startup-uri

Cu siguranță îți vom spune și că ai nevoie de o identitate vizuală. Mai clar: începutul ar fi realizarea unui brief de creație. Astfel vom înțelege care sunt obiectivele, target-ul, atmosfera proiectului, tonul vocii, elementul diferențiator, paleta de culori care te reprezintă, calitățile acestuia și alte aspecte specifice.

Prezența în online printr-un website de calitate poate asigura vizibilitatea afacerii tale, un dialog interactiv cu cei interesați, precum și un mod profesionist și eficient de a-ți prezenta produsele și/sau serviciile. Let’s make it happen!

Consultanță gratuită

Ne plac tare mult poveștile și, mai ales, ne place să le facem împreună să se întâmple. Așa că te invităm cu drag să ne scrii!
Solicită consultanță gratuită
imagine people | friendly advertising Toate drepturile rezervate,  Copyright © 2012 – 2017, Maia Green SRL