Grow your business

servicii de branding și web pentru a duce afacerea ta la nivelul următor

 Afacerea ta – o călătorie curajoasă

Cine nu-și amintește cu emoție de primele schițe ale afacerii sale, de cum a deschis brusc ochii într-o noapte și s-a repezit la calculator să noteze și să contureze proiectul care avea să schimbe lumea?

Primele discuții cu prietenii, întrebările, ezitările, încurajările și firele noi de idei care se legau atât de bine!

Prima încercare de a se lăsa văzut și a se face auzit, primele comenzi și feedback-uri, primele recenzii și încrederea în forțele proaspetei afaceri!

Felicitări, dragă antreprenorule, pentru viziunea și curajul tău, pentru lumea întreagă pe care ai construit-o, care are deja rădăcini și țintește sus, pentru Afacerea ta!

Cum poți ajunge la nivelul următor cu afacerea ta?

Noi, Imagine People, ne dorim să îți fim alături în acest proces de creștere a afacerii tale.

Abia așteptăm să ne suni în miezul zilei și să ne povestești entuziasmat despre noua campanie pe Facebook, după care să revii cu un alt telefon în cinci minute și să ne spui că ți-a mai venit o idee. Să facem studii de piață, brainstorming-uri și Brief-uri de creație, să ne sfătuim cu tine și să începem să desenăm, să imaginăm, să facem planuri, manuale de Branding, materiale pentru campanii publicitare, site-uri și magazine online. Să îngrijim cu drag și pasiune afacerea ta.

Promitem să-ți fim alături în crearea Identității vizuale a proiectului tău, în dezvoltarea unui Brand puternic și curajos, în realizarea materialelor de advertising și a unui site de prezentare sau a unui magazin online, în asigurarea mentenanței și dezvoltarea acestuia, astfel încât afacerea ta să fi una de succes.

Să îți mai spunem ceva…

Noi am dezvoltat între timp și un tool potrivit care te va ajuta să comunici  eficient mesajul tău, să faci pitch-uri memorabile sau pur și simplu să ai mai mare încredere în tine. Este vorba despre coaching intensiv de public speaking și comunicare Vorbește de Bine. În momentul înscrierii specifică în subiectul sau textul înscrierii de campania „Grow your business” și vei beneficia de 10% reducere la pachetul de coaching potrivit pentru tine.

Love and Grow your business

Solicită o ofertă personalizată

Ne plac tare mult poveștile și, mai ales, ne place să le facem împreună să se întâmple.
Așa că te invităm cu drag să ne scrii!
Solicită o ofertă
imagine people | friendly advertising
Toate drepturile rezervate,
  Copyright © 2012 – 2017, Maia Green SRL