Încearcă un brand board pentru un branding pe măsură

Cum te pot ajuta serviciile de branding să mergi la următorul nivel

Bine ne-am regăsit!

Nu-i așa că acum ar fi un moment potrivit pentru ca afacerea ta să devină un Brand puternic și memorabil? Dacă te tot gândești cum să treci la următorul nivel în drumul business-ului tău, avem noi răspunsul: serviciile de branding.

Știm prea bine că statutul de proaspăt antreprenor este unul oscilant, care te poartă între împlinire, nesiguranță, senzația că ai cucerit o lume întreagă și ezitarea de a mai apărea ”pe scenă” a doua zi după ce ai prezentat produsul tău inovator.

Sunt multe aspecte și fațete ale noului tău proiect, de la juridic la contracte cu firme de curieri, telefoane, marketing etc.

Dar oare câți lasă loc în lista de priorități și unui branding profesionist?

Logo. Brand. Branding

În echipa noastră am observat adesea că afacerile mici, freelancerii sau start-up-urile caută „un designer care să creeze un logo”.

Deși LOGO-ul este un element cheie pentru a defini afacerea ta, comunicând numele și activitatea ei, el este doar o parte a întregului.

Acum, să-ți povestim un pic despre

  • Brand: reprezintă felul în care oamenii percep și se raportează la afacerea ta
  • Branding:  este un proces activ, care include definirea valorilor, realizarea logo-ului, stabilirea schemei cromatice, a fonturilor, a pattern-urilor, a elementelor grafice specifice afacerii tale
  • Identitatea de Brand: este o umbrelă care adună toate acele elemente palpabile definitorii pentru Brand-ul tău: logo, materiale promoționale pentru online și offline, site
* iată câteva exemple de Brand Board realizate de noi

Având un brand-board la îndemână te ajută să fii consecvent în modalitatea în care îți prezinți proiectul și va genera un plus de încredere din partea clienților. El este harta care include elementele specifice brand-ului tău: logo, declinări, paleta de culori, font-urile folosite, pattern-uri, elemente grafice, ilustrații.

Trebuie să știi acest lucru: serviciile de branding te ajută să crești business-ul tău, să ajungi la clienții ideali pentru tine, dar mai ales te ajută să spui povestea pe care afacerea ta o are de spus, acea poveste unică, ce te scoate în evidență în fața multitudinii de antreprenori din jur.

Pentru servicii de branding profesioniste ne poți scrie despre proiectul tău. Ai consultanță gratuită pentru start-up-ul tău.

Cere o ofertă personalizată

Lucrăm personalizat, de aceea este important să ne dai mai multe detalii despre proiectul tău. 
Dacă nu știi încă ce vrei, ai consultanță gratuită din partea noastră.
Cere ofertă!