Consultanță gratuită pentru start-up-uri

Am o idee. Ce fac cu ea?

Știm cu toții că ideile vin și pleacă, strălucesc, după care dispar și le regăsim apoi într-o carte, într-un film sau chiar în discursul vreunui prieten, iar atunci ne gândim mirați: „Hei, asta era și ideea mea, dacă aș fi făcut să… ” …Să se întâmple, spunem noi.
Ar fi fost minunat! Și ai fi dormit plin de planuri și năzuințe despre cum să crești mai bine ideea ta și să o transformi, poate, într-o afacere de succes.

Oare merită? Va avea succes? Chiar am ceva de spus? Cum îmi voi găsi clienții?
În primul rând, noi te sfătuim să respiri adânc.

Să faci o plimbare în parc, să asculți muzică, să iei o pauză din alergarea zilnică și să fii prezent.
Iar apoi, după ce te-ai oprit să îți aduni forțele, să ÎNCEPI!
Caută! Vezi ce nevoi acoperă și cui se poate adresa ideea ta măreață. Fă un plan. Poți începe să dezvolți ideea ta și să o îngrijești ca pe un copil. Ce îi trebuie, când are nevoie de tine, cum își poate face prieteni, ce are de oferit lumii întregi și ce are de primit.

Următorul pas ar fi să îi dai nume, formă, trăsături.

Și de aici te ajutăm noi, ne bucurăm să ascultăm povești minunate spuse cu emoție, despre proiecte care vor schimba lumea și vor construi/educa/informa/aduce bucurie/aminti/păstra/inova/surprinde/realiza/și tot așa.
Și îți spunem că e absolut necesar să construiești identitatea vizuală a micii tale afaceri.
Să începi cu logo, dar să nu te oprești aici. Deși este elementul central, pachetul tău de Branding cuprinde paleta de culori, font-urile specifice, declinări, pattern-uri și elemente grafice care vor transmite viziunea, obiectivele și atmosfera afacerii tale. Pe lângă această parte vizuală, mai cuprinde tonul vocii, adresarea, personalitatea brandului tău.
Pentru că fiecare idee are o poveste, iar clienții tăi se vor apropia tocmai de aceasta, pachetul de branding pentru startup-uri pe care l-am conceput conturează tocmai acea poveste și atmosferă unică a proiectului tău.

Nu uita că, dacă ne scrii, ai consultanță gratuită în ceea ce privește identitatea vizuală a proiectului tău.

Ai consultanță gratuită pentru branding

Ne plac tare mult poveștile și, mai ales, ne place să le facem împreună să se întâmple.
Așa că te invităm cu drag să ne scrii!
Cere consultanță gratuită
imagine people | friendly advertising
Toate drepturile rezervate,
  Copyright © 2012 – 2017, Maia Green SRL