Vouchere cadou de sărbători pentru prietenii tăi antreprenori

Anul acesta de Sărbători poți să le faci cadou prietenilor tăi antreprenori vouchere de la Imagine People.

Acum poți găsi o modalitate inedită să îți surprinzi apropiații cu servicii de graphic design, branding și advertising, la prețuri speciale.

Poți alege unul dintre pachetele pregătite de noi, cu siguranță că antreprenorul tău preferat se va bucura că îl încurajezi în a-și îndeplini visul.

*Serviciile comandate vor fi prestate începând cu luna ianuarie 2019

Winter Logo

100 euro

Winter Logo

Antreprenorul tău preferat primește un logo personalizat. El vine la pachet cu crearea unui brief de creație, 2-3 variante de grafică și 5-8 revizii pe varianta finală.  La final, el va primi fișierele vectoriale și fișierele necesare pentru online și print, alături de prietenia noastră 🙂

Brand my winter

150 euro

Brand my winter

Acest cadou include un pachet de branding cu logo personalizat (propunem 2-3 schițe și o finisăm pe una dintre ele, iar la final beneficiarul primește toate fișierele care să-l ajute la început de drum cu start-up-ul său), cărți de vizită și un cover de Facebook.

Winter design

70 euro

Winter design

Dacă antreprenorii din jurul tău au deja un proiect cu o identitate vizuală, cu siguranță au nevoie de cărți de vizită remarcabile. La acest pachet se adaugă încă un serviciu de grafică, la alegere: layout flyer sau layout roll-up. Acest lucru pentru a mări vizibilitatea proiectelor tale dragi.

Cere mai multe sfaturi de la noi, dacă încă nu te-ai hotărât.
Comandă un voucher cadou